Bardu Martna og trening i Kirkeparken

I helga er det Bardu Martna og skulle strengt tatt vært på teltfest, men etter en hektisk uke så frister godstolen mer enn noe annet. I morgen er det rett i Kirkeparken med Bardu Hund og håper vi får litt tid til å trene litt hund – for det trengs! 🙂 Skjønte når Per Eirik sa at det bare er en uke igjen at det faktisk også gjelder meg, sukk 🙂 Maja med hengepupper og melk har hatt treningsfri – og de to andre med. Men sånn er det noe bare av og til i en travel hverdag. Tror faktisk at helt treningsfri er helt greit, da bygger vi opp masse treningslyst (det er i alle fall det jeg liker å tro, så får man ikke så skrekkelig dårlig samvittighet 🙂 )

Så håper været ikke blir så aller verst og at mange stikker innom Kirkeparken, enten for å trene litt eller rett og slett bare for litt hundeprat 🙂

Her er Thea som ligger i godstolen sammen med Harald, hun elsker å få kos på kveldene og ligger stort sett alltid hos en av oss 🙂

img_1075

Når kvelden kommer så ligger Maja alltid i en av kurvene, hun har aldri vært av den typen som liker å ligge sammen med andre, men alle hintene som hun gir, bryr ikke Pernille seg om. Hun bare egler seg innpå og presser seg opp i kurven med stakkars Maja som i bunn og grunn helst vil ligge alene. Etter vi skjønte at Maja faktisk fortrekker små kurver så er ei heller plass til begge to, men det heller ikke noe å bry seg om, i alle fall ikke om man hører med Pøbelpernille. Her er stakkars Maja og særdeles fornøyde PartyPernille 🙂

img_1070
img_1071

Én tanke om “Bardu Martna og trening i Kirkeparken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *