Utdanning for Instruktører: HMT Testleder

Fremdeles et par plasser igjen!

Helgen 10-11 November kommer Tess Erngren til Bardu og kjører kurs for å utdanne instruktører til å bli HMT Testledere. Tess er godkjent testleder og holder kurs for hundeinstruktører som ønsker å utdanne seg til HMT Testleder. Les mer om Tess på www.gooddog.no

Hundepsykolog Tess Hengren

Instruktører (Sirius Hundkonsulter, IMMI, SBK eller norsk motsvarighet) som brenner for HMT konseptet kan bli testledere gjennom en todagers utdanning med teori og praksis. Etter fullført kurs er man autorisert til å gjennomføre og bedømme HMT® test, samt og holde sertifiserte HMT® kurs. Det er begrenset med plasser og man vil prøve å prioritere en god geografisk fordeling av deltakerne.

Les gjerne mer her

GoodDog Førerkort på Hund

Påmelding er bindende og pris for kurs/sertifiseringen er: 3200,-  (kaffe/te og enkel lunsj inkludert)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *