Jubileumsfeiring!

Cairn Terrier klubben, distrikt Troms arrangerte  25 års jubileumsfeiring med grilling, aktiviteter og trimmekurs forrie helg. Veibeskrivelse var følg hundene nese – og alle fant etter hvert fram 🙂 De aller fleste av bildene er tatt av Yvonne Andreassen 🙂

Først på dagen var det trimmekurs med  rutinerte Pillan Klebo (se kennel www.cairnstones.se), deretter var det grilling i den fine kåta til Bardu Jeger og Fisk. Ikke noe problem å arrangere treff når alle hjelper til! 🙂

 Her lærer vi at det kan være lurt å ta å få noen til å gå med hunden i en trekant slik at man se om man har fått nappent hunden ned slik det hør og bør 🙂 Genialt i grunn. Bruker å se ting når jeg går tur med jentene, men er ikke strukturert nok til å memorere det og så gjøre det når vi kommer inn enda 🙂

 Etterpå var det dags for litt aktiviteter og snille Emma kom innom å ga en kort introduksjon til Rally-lydighet. Deretter hadde vi en runde med handling og utstillingstrening. Her er Shanti klar for å gå Rally! 🙂 Pernille (vi hadde to Perniller denne helga)  og Kaiser får en økt med bordtrening 🙂 Nederst er det ringtrening for «alle mainn» 🙂 Veldig artig at vi hadde med to valper (brødre) – alltid kos med små sukkerklumper som lager show og glede 🙂

Etterpå så var det kakespising og gaveutdeling. Kristin Olsen hadde vært så snill å lage en ekte Cairn Terrier til kaka vår og Veterinærsenteret Salangen sørget for en veldig fin gave til alle Cairn Terrier eierne 🙂 Stor suksess!  Alle fikk også en fin gave som hilsen fra Cairn Terrier klubben, tusen takk til vår flotte klubb og styre som har tilrettelagt for at vi i Troms kunne ha  en slik vannvittig flott dag ! 🙂  En særskilt takk til Truls og Karin som har vært både sparringspartnere og støttekontakter 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *