Lotta på mentalbeskrivelse :-)

Idag har Lotta vært på mentalbeskrivelse i Tromsø, og hun utførde den egentlig ganske som forventet 🙂 Ingen store overraskelser med andre ord 🙂 Resultatet ble godkjent, og tross at hun kanskje ikke er helt rasetypisk i dette med trusselatferd, så synes jeg at hun gjorde en god jobb 🙂 Og avreageringen er det ihvertfall ikke noe å si på! Ble faktisk litt imponert her – etter hun har sjekket ut så er hun helt ferdig, ingen reaksjon videre i det hele tatt, noe som er veldig bra synes jeg 🙂 Dette kommenterte også beskriver Maj-Brit Iden. Tross relativ høy trussel/aggresjon reaksjon på momentene, så har hun en flott avreagering! 🙂 Når det gjelder skudd så reagerte hun litt. Dvs hun rykket til, og fortsatte å leke. Under skudd ved passivitet så rykket hun også til og såg mot skuddretningen, men tok i en gang opp leken etterpå når den ble presentert. Så litt berørt er hun, men ikke noe verre enn at jeg tenker litt jakttrening vil fixe den biffen rimelig kjapt 🙂

Protokoll fra MH’en kan dere se her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *