Flinke jenter!!

I går var 2 av B-kullens jenter på blodsporsprøve, og begge to gikk til en flott 1 premie på ordinær prøve! 🙂 Dogdiggers Be my somebody (Ronja) med fører/eier Beate Ryen gikk i Finnmark, og jenta ble plassert som prøvens 3:e beste hund! Gratulerer så masse til Beate og Ronja! 🙂

I tilegg så fikk vår egen Dogdiggers Big Girls Don’t Cry (Lotta) sin første 1 premie hos dommer Svein-Kyrre Jakobsen. Flink jente!! 🙂 Lotta fikk delt 1 plass sammen med to andre hunder (Kristin Olsens cocker spaniel ‘Wizard’ som før øvrig med det sporet tok championattittelen sin! Den 3:e hunden var Akitaen til Monica Mikkelsen, Krokelvdalen), hvilket selvfølgelig var veldig moro 🙂

Søndagen stilte vi for dommer Arne Einar Solsheim, og denne dagen så gikk det ikke like bra. Lotta mistet sporet flere ganger og etter mye søk og en meget sliten Lotta, så valgte jeg å bryte sporet. Men flink var hun likevel. gulljenta mi <3<3<3

Stort grattis også til Else Lilleng med sin vakre flat Frida som fikk 2 premie på dagens blodspor, og selvfølgelig til Kristin Olsen (kennel Neshpo) som fikk Norsk Viltsporchampionat på sin Wizard lørdagen! Også søndagen gikk han til en flott 1 premie, så helgen kunne neppe gått noe bedre for de! 🙂

Tusen takk til Tranøybotn og Omegn JFF for en godt gjennomført prøve! Vi kommer gjerne igjen! 😀

Én tanke om “Flinke jenter!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *