Hunden ABC kurs ferdig!

Det er med lettere irritasjon at vi må bare innse at vi ikke har vært flinke til å ta bilder under ABC kurset. Har hatt med kamera men det har blitt så fort mørkt om kveldene. Skjerpings til oss assa! 🙂

Kurset ble avsluttet med innedørs trening forrige onsdag, hvilket bare må sies å være ren luksus 🙂 Det både for eiere og hundene (særskilt de korthåra) Vi var litt bekymret for at noen av hundene skulle synes at dette miljøbyttet skulle være vanskelig, særskilt de yngste. Men samtlige tok det på strak labb og sammen med sine dyktige eiere var utrolige flinke. Det er i grunn litt synd vi avslutter nå,  for vi så klar framgang og forståelse hos ekvispasjene og det er i grunn nå ballen begynner å rulle 🙂

Siste kveld er også eksamenskveld, og hver ekvipajse fikk demostrert 3 ulike grunnferdigheter – hvilket alle utførte med glans! 🙂 I tilegg til praktisk eksamen så måtte de også levere en skriftlig kriterieplan, og her var det veldig mye bra! 🙂 Dyktige elever og flotte hunder! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter