Uteksaminert som elever på plattformskurs! :-)

Da er Per Eirik, Emma og jeg uteksaminert som elever fra det første plattformkurset i Nord-Norge! Som dere vil se på bildene nedenfor så har vi vært igjennom en hel del på kurset.

Det som kanskje er det morsomste med plattformtrening er at de mekaniske ferdighetene settes en anelse på prøve 🙂 Det vi også ser er at plattformtrening er morsomt å introdusere til de som er ny på klikkertrening, man får virkelig trent seg på timing og strategisk belønning. Det er i grunn litt «aha» opplevelse for de fleste 🙂 Hadde i grunn tenkt å legge bort plattformene for en tid, men har oppdaget at jeg faktisk har veldig lyst til å leke litt mer med de. Oppdaget nemlig at jeg lett fikk et gjennombrudd med Maja i et lite moment som jeg har slitt med å komme videre med, men mer om det når triksekalenderen kommer 🙂

Canis avdeling Harstad anbefales! Vi har koset oss både med ny læring og bli kjent med nye flotte ekvipasjer – håper vi møtes straks igjen! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *