BalderBoy – en ekte kosebamse

Ikke bare ser han ut som han er en bamse kjøpt på en lekebutikk, han er like mjuk og deilig Balder gutten:-) Her har han sneket seg til en liten kosestund i fanget på Harald.

img_7132-medium1

 

img_7139-medium

Balder er kjempefin på alle mulig måter, han er svært enkel å ha med å gjøre. Etter at Filip reiste så har Tante Thea vært flink å ha en liten raseøkt med han i ny og ne – og nå har  han funnet ut at han kan legge seg på henne:-) Veldig artig å se på de:-) De bruker også å stjele bein i fra hverandre når den andre ikke ser.

Her venter Balder tålmodig på at Thea skal være «ferdiggnad» 🙂

img_7129-medium

På tur så har vi nå begynt å si navnet hans når han er på tur i mot oss, virker som om han har begynt å skjønne at Balder faktisk er han:-) Han er også utrolig flink til å holde seg rundt oss, det er ingen grunn til å bekymre seg for at han skal bli borte. Når det gjelder tissing så har han begynt å varsle at han vil ut, men kan enda ha «uhell». Vi har nok ikke vært påpasselige nok så det skal vi være flinkere til nå i de neste dagene (er jo straks litt lettere når man bare har en valp i huset:-)