Dogs4All!

Forrige helga så har jeg vært å stått på både Bearded Collie og Cairn Terrier stand på Dogs4All.  Det var en veldig trivelig dag, særskilt fordi jeg endelig fikk møte mange av de fine hundenefolkene som driver sine respektive raseklubb/rasegruppe. Startet grytidlig hjemmefra og hos Labbetussfolket – en stand med masse moro for den stæsjglade sjelen 🙂 Måtte naturligvis shoppe littegrann, man kan nemlig ikke få for mye hundestæsj. Og skulle det skje så har man jo noe å ha med på bytte-dagene 🙂

Etterpå var vaktskifte og over til Cairn Terrier standen – også en veldig fin og trivelig stand. Det er så mange fine hundefolk i dette landet, helt utrolig hvor mange ildsjeler og fine folk som finnes. Dagen var helt super! Fikk også med meg Cairn Terrier showet, litt deilig å kunne bare stå å se på showet. Lenes verdens søteste lille Frøya gikk av med seieren med beste junior, sukkersøt lita Cairn Terrier jente som jeg falt pladask for 🙂

Snille Helèn hadde også tatt med Theas «Årest LP Cairn Terrier» premie, utrolig flott å få brodert håndduk med hvetefarvet Cairn Terrier, diplom med bilde av Thea og inngravert vinkaraffel. Veldig fine gaver!

Etter Dogs4All så var det årsmøte i Cairn Terrier klubben. Det var både hyggelig og lærerikt, men ikke minst veldig godt å ha et verv mindre – det har nemlig balla litt på seg den siste tiden 🙂 Fortsetter som distriktskontakt og drømmer om å få til en trimmesenase før jul 🙂


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *