Snuskedusken Carlos:-)

carlos-sitter-fin1

Det er så trist å ikke ha valp i huset, ingen som bærer på sokker eller på leker eller noen ting 🙂 Alt er rolig og stille.  Så når jeg finner søte bilder av deilige valper som snuskedusken Carlos på nettet så er det klart at man blir yr av glede:-) Se hvor deilig han er! 🙂

Det høres ut som om valpene er veldig like hverandre, glade i mat, rolige, sover hele netter og snille å ha med å gjøre. Bortsett fra dette med mat så virker det som om eplene ikke faller så langt i fra stammen og at de har mye fra sin foreldre.  (Hvilket får meg til å tenke på Balder som gjerne sitter under epletreet og spiser litt epler:-) Nei  nå må jeg komme meg i seng – skal på kurs i helgen som trøst for å ikke ha puppys i huset:-)carlos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *