Barn og hund = sant

I helga har Adrian vært hos oss og en helt natrulig ting å gjøre en fredags kveld var naturligvis å legge ut blodspor. Adrian var litt bekymret for å få blod på nyjakka men i så deilig vær så kasta vi lett av både jakka og hemingene 🙂 Tre spor ble lagt ut, Maja fikk et veldig kort et – mens Cairn jentene fikk hver sitt på ca 300-400 meter. Pernille fikk med to vinkler og sårleie, Thea med tre vinkler og blodopphold. Liggetid 22 timer, sol/småregn.

Maja surret som vanlig men viste veldig god motivasjon, kan vi spore framgang?:-) Pernille gikk med skikkelig trøkk i lina så måtte bremse farta, tok sin først vinkel sporrett men gikk av rett før sårleie. Lurer på om det ble vel mye lukt der, så det skal jeg trene litt konkret på. Hun finner fort ut av det og går lett på igjen. Fortsetter med nesa ned og går siste vinkel og delen med stor trygghet. Fin fin følelse for oss begge 🙂

Nedenfor ser dere en kort snutt av Adrian og Thea sitt spor. Thea var superivrig så Adrian måtte passe på at tempoet ikke ble for høyt. Veldig artig å se at hun sjekker ut i vinklene, hun tar en kort sjekk rundt før hun går trygg videre. Blodoppholdet går hun uten trøbbel også de siste vinklene. Hun her skal få et mye lengre spor og uten blod i vinkel – for dette løste hun lekende lett 🙂

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *