Lydighetskonkurranse i Harstad

Idag har Emma og Fanny vært på lydighetskonkurranse i Harstad. Og jeg må jammen si at det er deilig å faktisk begynne å være tilstede på konkurransene! 🙂 Er ikke så dødsnervøs lenger (litt nervøs er jo greit..), uten klarer faktisk å fokusere på det vi skal gjøre. Men så har jeg også bestemt meg for at det ikke er konkurranser vi går, uten at det kun er trening. Og trening er jo ikke så farlig.. 🙂

Fanny gikk veldig bra idag, sliter litt med det samme som vanlig – henger i svingene og helomvendingene… Men ellers så hadde hun god kontakt og bra intensitet i stort sett hele tiden. Unntatt ved fritt hopp over hinder 🙂 Der slørver hun veldig, men så trener vi jo det aldri heller da.. 🙂 Tannvisning burde hun også fått 10p på, men der fann hun ut at hun måtte reise seg for å hilse på dommeren, så… 🙂 Og så klødde hun helt plutselig veldig mye, så vi fikk trekk på 3 av øvelsene pga det. Trur kanskje det er ørebetennelse på gang, for hun var rimelig skjetten i ene øret i morrest.. Men det er ting hun normalt ikke gjør (klør assa :-)), slik at jeg tar det ikke så tungt. Selvfølgelig så er det litt ergelig, men sånn er det 🙂 Jeg er uansett veldig fornøyd med konkurransen (treningen.. :-)), og ekstra artig var det jo at vi faktisk vant! 🙂

Det var 13 påmeldte i kl 1, og vi var eneste som fikk 1 premie. 169p fikk vi. Tross kløe å greiier!! 🙂 Jeg må si at jeg ble meget forbauset. Hadde regnet ut at vi nok burde være blandt de 3 beste, men trudde ikke vi sku vinne! Det var en schæfer der, og den gikk kjempebra (av det jeg såg ihvertfall), så regnet med at den sku vinne. Ble kjempeoverrasket når den ble ropt opp som nr 2 og det bare var vi igjen! Men artig var det jo da! 🙂 Fanny vann en pose med for og en dummy, så må vel skjerpe meg med jakttreningen nå fremover og… 🙂

Én tanke om “Lydighetskonkurranse i Harstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *