Gode nyheter :-)

Idag er det fredag og fredager er bra dager 🙂
Tidligere i uken så fikk vi svar på blodutstryket og det er ikke noe unormalt med det – hurra!!:-) Idag har vi også fått svar på biopsien og også disse er positive 🙂 Biopsien viser at det er fettkuler som hun har, også den store 🙂 Forskjellen mellom de var at de var av ulike typer. De små var slike som ikke kommer tilbake når de blir fjernet, mens den store (som var ulik de andre) kan eventuellt komme tilbake etterhvert. Men uansett så er det ikke noe farlig (er godartet :-)), kommer den tilbake og får ubehag av dette så kan man fjerne det igjen men det er ikke noe hun dør av 🙂

2014-10-31 Fanny

Så da er det bare å fortsette å finne grunnen til at hun er så slapp og trøtt, for noe gæli er det. Igår når vi kom hjem fra jobb så orket hun ikke ens å komme i møte med oss, og logret ikke ens når Maja kom hjem fra skola 🙁 Når klokken var 1930 så gikk hun å la seg oppe på soverommet, men hun tok seg en tur ned på kvelden for å spise kveldsmat som hun etterpå kastet opp 🙁 Idag ser hun litt piggere ut, logret når jeg kom ut av dusjen og var glad når Maja stod opp. Hun har spist frokost (fikk bare halv porsjon) og har beholdt det, så det er jo bra 🙂 Akkurat nå ligger hun å sover forran ovnen (jobber på hjemmekontor idag siden jeg vil holde et øye på henne, redd som man er..), og på tirsdag skal hun inn til vetrinær igjen for å fjerne stygnene samt ta blodprøve for å sjekke for tyroxin. Enda hun ikke har den typiske sympomene ang pelstap/dårlig pels, så er det ihvertfall verdt å sjekke for siden hun har andre symptomer slik som depresjon (hun er så trist for tiden, stakkarn..) vektøkning (hun har gått opp 3-4 kg siden i høst :-S Har jo da lagt skylden på tilskudd av lever + lite mosjon siden hun ikke orkernoe, men kan jo ha andre grunner i tilegg?) og denne evinnerlige slapphet. Frisk er hun ikke, men det er veldig godt å vite at det ikke er kreft ihvertfall <3<3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *