Thea <3

Her er noen av bildene som Yvonne tok av vakreste lille Thea, alltid litt for rund og god men også alltid verdens snilleste og flinkeste pike. Aldri noe tull og alltid ute etter å gjøre sitt aller beste (for da får man jo mat 🙂 ) Konsentrert med stor arbeidsmoral, det er trivelig å få lov å trene med Thea 🙂

Fotograf alle bildene: Yvonne Andreassen

FVF Fint

FVF på asfalt Thea litt bedre fvf fra siden fint det med

Her jobber vi med ruta, som vanlig en veldig rar fører (gudene må vite hva jeg driver med på det ene bildet) – men flink hund 🙂 Thea hater å springe vekk fra meg så hun står alltid så nært meg som hun kan men samtidig er innaførr ruta. Det er ok så lenge hun har «kåll» på hva som er innførr og ikke 🙂

thea så vidt i ruta men veldig søt ruta utgangstilling bedre Ruta springe fram ruta rar tone

Og apporten, Thea som hatet denne kan nå finne på å tjuvstarte for så gøy er det! 🙂

apport avlevering apport stågallopp fint apport! lille Thea Thea i bilen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *