Jula er over – Godt nytt år! :-)

Da er jula over for denne gang, og julebesøket er dratt sørover igjen 🙂
I år har vi hatt besøk av søteste Milla i 2 uker, mens hennes familie feiret jul/nyttår i Australia! Heldiggriser assa!! 🙂 Nå følte vi oss i grunn veldig heldige vi og, som faktisk fikk ha Milla på besøk. Hun er en utrulig rolig, flott og enkel hund å ha å gjøre med 🙂 Det ble ikke så veldig mange bilder tatt i jula, men her er noen av de 🙂

Vi feiret julaften den 23 des siden ungene var hos oss da (de var hos pappaen sin på julaften). Hundene hadde selvfølgelig pyntet seg til anledningen, men kun jentene ville være med på bilde 🙂 Her fra venstre Milla, Lotta og mamma Fanny.
20141223_jenter_juletre

Lille sniken Kaiser fant frem pakken sin helt alene fra haugen med julegaver, og åpnet den uten at vi var klar over det 🙂 Plutselig så hørtes det pip-pip-pip fra under stuebordet, og der låg Kaiser og koset seg med sin nye boll 🙂 De andre hundene måtte også få åpne sine julegaver da, så det var skikkelig pipekonsert en stund! Etter noen minutter klarte vi dog ikke mer, og ball ble byttet ut med tyggebein.. 🙂
Kaiser_julegave

Trur ikke at Milla er vant til å få ligge i hverken sofa eller seng, for hun prøvde aldri å gå opp selv, uten måtte bestandig bli invitert 🙂 Så hun ble no ‘lurt’ opp av og til, enda hun som regel ikke lå særlig lenge før hun gikk ned å la seg på gulvet igjen 🙂
20141226_Milla_sofa

Julaften gikk vi en finfin tur oppe i Sørskogen 🙂 Det var omtrent siste dagen denne jula hundene kunne gå løs på tur, for så begynte det å snø…. og når 1,5 m snø var kommet, så begynte det å regne.. :-S
20141224_tur

Tur fikk de ihvertfall uansett, men i stort sett bare etter veier 🙂 Nå er det uansett ikke noe problem med slike snille hunder i hus – her er alle jentene foran peisen; Fanny, Lotta og Milla 🙂
20150104_alle

Og bare søte Milla <3 20150104_milla

Har også møtt Delta på nyåret, men glemte å ta bilde av gladjenta 🙂 Skal huske det neste gang 🙂 Nå flytter de mest sannsynlig oppover igjen til sommeren, så da får vi vel se mere av henne fremover igjen – blir artig det 🙂 Merker at mine jenter kjenner henne igjen, og spesielt Fanny blir veldig glad når hun ser datra si igjen, enda hun må brumme og styre litt – misstenker dog at det er mest for syns skyld 🙂

Fikk også julehilsen av frøken Lara! 🙂 Er lenge siden jeg sett henne nå, og bestandig morsomt å få bilder av sjokoladebollene mine <3 Lara_jul14

Her er storebror Dennis som koser seg foran ovnen. Veldig koselig å få bilde av han og 🙂
Dennis_jul2014

Godt nytt år allesammen! 🙂 Håper at dere alle får et fantastisk fint 2015, med masse nye utfordringer, moro og glede! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *