Nappings :-)

I går var Gry og Hector innom for å få litt hjelp til napping av forbeina for det synes Hector er litt sånn små-ekkelt iflg mamam Gry. Men maken for medgjørlig gutt skal man lete lenge etter, han sto lenge på bordet mens vi nappet og skrava så nå er Gry herved mistenkt for å komme med skrøner om lissguten assa 🙂

Nå skal det sies at han fikk mye skryt og snop – vi kan herved bekrefte at svenske kjøttboller ligger høyt oppe på lista for favorittsnop 🙂 Absolutt ikke det sunneste de kan spise, men sånn litt av og til for gå når man er så flink. Må innrømme at jeg godt kunne ha tenkt meg å nappe mer, men vil gjerne at napping og bordtrening skal være så positivt som mulig og da kan man ikke ha så lange økter 🙂

Her er guten 🙂 Sendte hodebildet til Mia og Melissa og de spurte begge om det var Thea 🙂

IMG_2535 IMG_2541

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *