Kom mai du skjønne milde! :-)

Idag er det 1 mai og tradisjon i tro så har vi også gått årets første spor 🙂 Nå er det enda så mye snø i skogen for å gå spor, men noen få korte spor på parkeringsplassen på artellerisletta gikk fint 🙂 Fanny fikk selvfølgelig (dessverre) ikke være med uten måtte pent ligge hjemme. Men Lotta og Kaiser fikk prøvd seg litt, og tross at det ble korte spor så var det i grunn morsomt å ‘være igang’ igjen 🙂

Lotta har aldri gått spor på grus før, så det ble jo en ny utfordring 🙂 For å gjøre det enklest mulig så hadde hun både mat i sporet + at hun fikk se når det ble lagt ut. Jeg brydde meg ikke noe om farten (som skal ned), siden hun blir veldig fort forstyrret og avbryter hvis hun blir bremset for mye. Men ser man bort ifra farten så synes jeg i grunn at hun var ganske flink 🙂 Vi har endel å jobbe med fremover – både med å få ned farten, men først og fremst å få henne til å spore videre. Hun blir veldig lett forstyrret, og har vanskelig for å ta opp sporingen igjen etterpå. Men men. Vi vet hva vi har å jobbe med, og morsomt å leke litt på grus er det no uansett 🙂


Lottas første spor på grus

Lotta fikk 3 spor idag, og fikk som sagt se når alle ble lagt ut. Ingen liggetid, uten vi gikk i en gang jeg var tilbake. Siste sporet var uten godbiter(hvilket gikk helt fint – ikke noe problem :-)), og neste gang så får hun heller ikke se når det blir lagt ut. Det trur jeg kommer til å gå helt fint det med – hun har jo aldri tidligere fått se når sporene blir lagt så.. 🙂 Uansett. Vi får legge en plan fremover. Dagen idag var i grunn bare for å få gjort litt (og være tro til tradisjonen :-)), og det var jo morsomt å se hvordan hun taklet grusspor da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *