Deilig på Altevann! :-)

Idag tok jeg og Lotta oss en liten tur å besøkte Tone, Harald og hundene på hytta demmers på Altevann :-) Fantastisk deilige timer i sola! :-) Vi gikk til og med en liten skitur (må være min første skitur på 3-4 år!), og det var i grunn ganske deilig :-) Litt panikk i stemmen min av og til når hundene var i veien, men ingen ble nedkjørt og ikke noe knall og fall, så må jo kategorisere turen som vellykket 😀
2015-05-02 13.27.47 2015-05-02 13.27.51

Snille Harald grillet mat til oss når vi kom tilbake fra skituren – deilig! :-) Skjønner godt at de trives på hytta si – kjempe herlig var det :-) Var i grunn også ganske imponert over Lotta som syntes det å sitte på skutersleden var null problem. Hun låg på fanget mitt og storkoset seg innover til hytta :-) Litt bortskjemt og ganske så mye mammadalt er hun nok, men så lenge hun kan være på fanget til mamma så er det meste helt greit assa :-) Lille, søte Lottaen min <3 2015-05-02 14.05.29 2015-05-02 14.18.01

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter