Innkallingen sin det :-)

Har så smått begynt å trene litt, må kanskje ha trykk på smått da men dog. En av tingene jeg hadde lyst til å få bedre på plass er «innkalling med stå» – og ergo har jeg forsøkt å trene litt på det. Reslutatet er at både Maja og Thea har senket fartet betraktelig når jeg roper de inn – og om jeg bare vil kalle de inn på plass så tilbyr de en frivillig stå der de mener det passer seg best (de luringene :-)) Det er jo ingen vits å gi alt når de vet at jeg kommer til å si «stå» naturligvis. Skrekkelig irriterende å måtte stå å se på at de fine innkallingene fra tidligere nå er søkke hakke borte 🙂 Da er det fint å se at noen i slekta har kåll på hva en fin innkalling er 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *