Maja vår Maja <3

Ettersom vi ikke fikk et klart svar på prøven som ble tatt av kulen til Maja, så ble den i går fjernet slik at man kan sende inn hele kulen til analyse. Før den tid så ble det tatt blodprøver og røngten av de indre organer, det var ikke aktuelt å plage henne med slikt dersom det skulle vise seg at kreften fra i høst hadde spredd seg til indre organer. Men nyreprøvene så fine ut og vi kunne ikke se noe på bildene av lungene. Røngten bildene gir ingen garanti på sikt, men akkurat nå så vises det ikke noe på bildene. Når hun i tillegg virker å være i god form, eter som ulv, drikker normalt, øger og artig så ble det besluttet at kulen fjernes slik at man kan få noen klarer svar. Vi vet at vi klamrer oss til et halmstrå, men akter å holde fast så godt som vi kan så lenge som Maja har det bra.

Kulen ble fjernet i går, når jeg etter et par timer senere skulle gå tur med de andre to og fått Harald til barnvakt så sto hun først  i døra og skulle være med. Hun fikk ikke være med, men kunne formelig kjenne blikket hennes i ryggen når vi gikk på tur uten henne. Det overasker meg hvor lett det tilsynelatende er for henne å bli dopet ned og få sydd 13 sting.  Det er som om alt er som vanlig, driver med sin rare velvære rullingen på golvet og livredd for at noe skjer uten at hun får være med på alt. Til og med sjura må hun gjøre sine rare hopp og bjeff til. Nå går hun riktignok på smertestillende, men tenker at vi burde ha kunne sett noen tegn på at hun har hatt en tøff runde.

I dag fikk hun være med på en kort tur, måtte finne en plass slik at hun kunne gå uten bånd fordi såret er hvor halsbånd og y-selen kan komme borti.  For hver snødekt plass hun så så hadde hun stø kurs og skumle planer om å rulle og molle seg – så måtte snakke til henne om det slik at ikke bodyen blir våt. Lydig som hun er så lot hun være men blikkene jeg fikk sa i grunn det meste. Kunne nesten se at hun himlet med øyene til teite meg 🙂

Her er hun  på kjøkkenet nå i kveld. Hennes agenda er klar, lure noen til å reise seg å gi henne enten en leke eller litt godis 🙂 For gosj det er kjedelig å bare ta livet med ro assa 🙂 Elskede vakre rare Maja <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *