30 dager etter operasjon – første gang i skogen :-)

Det er nå 30 dager siden operasjonen og idag har Fanny fått gått i skogen for første gang på 4 uker 🙂 Hun virket veldig fornøyd med å få gjort litt mere ting enn å bare rusle etter veien, og jeg skjønner henne i grunn godt! 🙂 Her er en liten film fra morraturen 🙂 Litt vanskelig å både filme og følge etter gjennom kratt og snår, men når man er sykemeldt så må man få velge hvor man skal gå selv, så da er det bare å følge på! 🙂

På kvelden så fikk hun være med når jeg la ut spor til Lotta, noe som ikke i grunn var noen lur ide. Frøken Fanny er jo veldig glad i å gå spor, og var helt vill i bilen! Tenkte jo også at hun sku få gå et kort og rolig spor (siden hun nå har fått Go til å gå i skogen), men skal love dere at jeg hadde min fulle sjå til å holde henne igjen! Måtte faktisk bli litt sur på henne der en stund slik at hun roet seg ned, enda hun gikk på kort bånd 🙂 Ja, ja. Det blir nok en god stund til neste spor tenker jeg (gikk jo ikke så rolig å pent som jeg hadde håpet.. Er jo ikke så bra at hun trekker så mye heller..), men skal garantere dere at hun selv syntes at det var helt perfekt! 😀

Det føles i grunn greit at vi nå kan få gå i skogen. Turene er jo fortsatt ikke så veldig lange (maks 20 min), men det er jo mye mer givende for henne å få snuse og kose seg i skogen enn å bare gå etter veien 🙂 Er jo gørr kjedelig å ikke få gjort noe synes Fanny, og det skjønner jeg i grunn veldig godt! 🙂 Hun halter fortsatt godt når hun kommer opp i trav (noe hun ikke får lov til, men uhell kan jo skje den beste av og til :-)), men går fint i skritt. Ser også at hun passgår litt når vi begynner å være på slutten av turen, hvilket sikkert er naturlig siden hun blir mer sliten og avlaster litt. For to dager siden så hadde hun sneket seg en bit opp i trappen, og da merket jeg faktisk at hun var mere stiv morran etterpå. Vi gjør fortsatt øvelser, og det å strekke ut er ikke noe problem, men hun holder litt imot når man bøyer opp enda. Klarer heller ikke å bøye hennes venstre kne like mye som høyre, men forhåpentligvis så blir hun bedre etterhvert. Kjenner at jeg gleder meg til vi skal ta røntgenbilder om 4 uker for å se hvordan det har grodd 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *