Klargjøring! :-)

Til helga skal Hector for første gang på utstilling så vi har trent i dag – og nappa litt. Gry har trent han veldig godt så det er bare å ta lina i hånda å gå med et smil 🙂 Lettere kan det vel ikke bli? 🙂 Tok noen bilder etter nappingen og ser at det er litt småpjusk igjen, Gry fikser restene på halen og forbeina – så «rydder» jeg litt småsnusk på fredag 🙂 Blir veldig deilig å ta ut bobilen og dra på tur med flere av våre gale hundevenner. Har også meldt på Pernille på bronsemerke-tagning men har ikke fått trent til det så det får blir bare for treningen sin skyld 🙂

2015 hector 327 2015 hector 332

2 tanker om “Klargjøring! :-)

  1. Så nydelig han er 😀 Har lurt på om jeg har måtte begynne å nappe ørene igjen på Milo 😳 (vi liker ikke det her.. 🙁 ). Og svaret fra bilde er entydig – O MY GOD, Ja!
    Hector med sin vakre ører 😀 😯

  2. En ting er å nappe de ned, det andre er å få bygget hår på hodet – hvilket ikke er like lett bestandig er min erfaring 🙂 Både Hector og Ollie synes ørene går greit, litt verre med for-beina. Dagens tips er å slite han litt ut før napping, trening og tur først – og så nappings. Nå er det særdeles lettvindt når Hector nappes hos meg, da er Gry med å serverer han dagens måltid (får vom og hundemat som han elsker :-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *