Akkurat nå

Svarene på Majas kul var det vi frykter mest, det er samme «skiten» som hun fjernet i høst. Det betyr at hun har veldig dårlige prognoser og det er sannsynelig at hun vil få nye kuler og etterhvert bli syk.  Men akkurat nå så er alt bra med Maja. Røngtenbildene var fine (kulene må være av en viss størrelse for å vises så trygge er man ikke, men akkurat nå er de fine) og blodprøvene også. Hun eter som en hest og er i fin form så akkurat nå nyter vi at hun vil være med på tur, står først i matkøen og lager stønne og sukkelyder om jeg antyder at hun kanskje heller bør hvile seg. Det finner hun seg altså ikke i, det er i alle fall helt klart.

I dag klarte vi for første gang innkalling i gallopp med promte stå, det skal innrømmes – jeg ropte henne inn særdeles oppmuntrende og vilt – og «stopp» ble sagt høyt men det får så være akkurat i dag 🙂 Vi klarte det to ganger og etterpå var det pølsefest og streng beskjed om å lagre dette bildet til neste gang. Jeg så i hennes skøyeraktige øyer at det skulle hun, vakre deilig rare Maja vår <3

Her hun, først i matkøen hos tante Ellen – og når hun og bamse tar seg en liten kveldsdupp 🙂

2015 pernille 194 (1024x663) 2015 pernille 015 (1024x623)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter