Has there ever been a more wondrous sight..

«Has there ever been a more wondrous sigth, than a Bearded Collie in full flight?» Nå har kanskje vi aldri sett Maja i «full flight» men mer sånn «passelig flight» :-) Men, hun vil enda være med å trene, om enn noen ganger litt distre og til tider lettere eksentrisk – men det er deilig å føle på at hun vil fremdeles være med der ting skjer. Hun er under oppsikt for jeg er redd for at en liten kul hun har hatt rett bak hodeknølen (heter det det? ) over lang tid er blitt bittelitt større, men det kan kanskje være bare jeg som bekymrer meg for meget. Her har Mia filmet henne i dag, vår søteste grand old lady <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter