Vara vil man inte vara! :-)

Sommerferiens siste utstilling var i Kemi (internasjonal) og her fikk lille OlliePolly nok en CK – så fornøyd med at vår lille kråkebollejunior har gjort det så bra hos så mange ulike dommere. Kritikken står på finsk så er ikke godt å si hva som står der, men det får så være 🙂

Ser også at finnene har en del andre felter på kritikk skjemaene sine enn hva man har i Sverige og Norge. F.eks så har de felter rundt størrelse, kan håndteres, vegrer seg, aggressiv, aggressiv mot andre hunder, har normale testikler og et par til som jeg ikke skjønner. Om denne informasjonen er tilgjengelig for alle så er det jo interessant i forhold til avl. Men har ikke våget meg utpå de finske avls-data sidene for skjønner jo ikke noe 🙂

Pernille fikk også sin CK, hun har gått for denne dommeren før og tok da sitt andre finske cert. Når Pernille blir beste champion-tispe av tre stk så var det spennende å gå vinnerklassen. Men den finske dommeren satte en finsk AK tispe først, så det ble det med kjedelige reserve cacibet denne gangen også. Men kan ikke klage, selv men hentesveis på hodet (har raket det meste av nå når vi kom hjem :-)) og lite pels på en bakfot så står hun likevel som nummer to av 8 (tror jeg) som hadde fått CK denne dagen. Det som var en opptur var at Pernille var i god-slag igjen og det var deilig følelse å gå med en hund som trivdes i ringen. Har dessverre ikke bilder fra dagen for noen hadde vist glemt å trykke på «på-knappen» på kameraet 🙂

IMG_4927

En kommentar til Vara vil man inte vara! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter