Stæsj!

Det som er artigst på utstillingene i Sverige og kanskje mest i Finland er alt det teite stæsjet man kan kjøpe seg 🙂 Her er litt av det fjolleriet som jeg handlet i år.

Nye Berra vester til både Emma og meg 🙂

IMG_4919 IMG_4920

Rosa gensere må vi jo bare ha (de er nesten litt stygge så rosa er de assa 🙂 )

IMG_4921

Prøvde å overbevise Emma at hun også måtte ha hundejakke fra Hooks, men der sa ho faktisk  «Stopp!!» – men da handlet bare min storesøster og jeg det i bursdagsgave til Ellen som hadde mumlet om at hun også ville ha en slik jakke ettersom det var litt regn da vi ankom Kemi 🙂

IMG_4922 IMG_4923 IMG_4925

Ettersom jeg får gnagsår på en tå av grogsene så måtte jo bare ha disse kan man skjønne

tresko

Det går ikke å gå normalt i disse tre-skoene men det er koselig med poter på skoene altså 🙂

Oppheng med en veldig fin Cairn var akkurat det vårt crazy dog lady house trengte, det er jeg nesten sikker på 🙂

cairn

Kjøpte også flere trenings t-skjorter, og de både trengte og digget jeg – så det må ansees som vel anvendte penger! 🙂 Når jeg sa til jentene mine at de også kunne få en hver så himlet de først med øyene, men etter å ha prøvd de så falt de vist i smak, borte er de i alle fall 🙂

2015 etter sommerferien 388 2015 etter sommerferien 389

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *