Dog Track!

Tror jeg omsider har funnet en spor APP som jeg liker, nemlig Dog Track til 95 kroner :-) Den gir mulighet for å legge hundens spor oppå sporleggerens spor og det er litt artig å se. Det går fint å flagge ting underveis (sikkert masse muligheter som jeg ikke har funnet ut av enda :-)) så flagget vinkler (sikkert unødvendig ettersom det vil vises på sporet) sår-leie og sporopphold.

Etter man har gått ut sporet så går tiden slik at man har kåll på hvor lenge sporet har ligget. Disse sporene hadde ligget nesten 22 timer før vi gikk ut. Etter hundene har gått så klarte jeg ikke å se at jeg har denne informasjonen fremdeles, hvilket er en informasjon som jeg gjerne skulle ha hatt videre. Men igjen – må nok leke litt mer med denne før jeg skjønner hva den eventuelt mangler av artige attributter :-) Her er fra dagens testing, sporene til junior Ollie og mamma Pernille. Jeg har en tid følt at Pernille er litt for gira tidlig i sporet og at hun alltid går bedre når hun har fått gått litt – en teori som dagens sporinformasjon ser ut til å støtte :-)

IMG_0170 IMG_0171 IMG_0172

Man kan også velge hvordan man vil se sporet, her er Pernille sitt spor hvor man ser skogen/naturen

IMG_0174

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter