Hun kommer ikke tilbake :-(

Det er nå over en uke siden Fanny fikk sovne inn, og fortsatt gjør det veldig vondt 🙁 Noen ganger blir man ekstra minnet på om det, som når man leser på forsikringen at hun er avsluttet. Jeg vet at jeg er ikke bare litt teit, men jeg synes det var veldig tungt at det stod akkurat det. Avsluttet. Det hadde vært mye bedre hvis det kunne stå noe slik som ‘Gone but not forgotten’ eller noe sånt. Noe litt mykere. Noe som gav litt håp. Noe som kunne indikere at det er faktisk ikke er slutt. Avsluttet er så hardt. Så bastant. Så brutalt. Jeg vet jo at jeg er latterlig, men som jeg måtte si til Tone; de kunne jo ha latt henne ha forsikringen litt til.. Jeg vil ikke at hun skal være avsluttet. Ikke for at det å beholde forsikringen hennes vil gjøre slik at hun kommer tilbake igjen, eller fordi at jeg absolutt vil betale på forsikring. Men det føltes så hardt å brutalt ut at hun er avsluttet. Jeg antar jo at de bruker det ordet fordi at det også er andre hunder som faktisk avslutter sin forsikring (bytter leverandør) og fortsatt lever i beste velgående, men likevel. Det å se Fanny som avsluttet er så hardt! Jeg vil ikke at hun skal være avsluttet. Jeg vil at hun skal komme hjem igjen. Jeg skal gladeligen betale både det dobbelte eller tredobbelt om så i forsikring hvis det hadde hjulpet med å få henne tilbake. Jeg vil ikke at hun skal være avsluttet. Jeg vil bare ha henne hjem!

Idag fikk jeg regningen fra Finnsnes dyreklinikk. Igjen så slår det meg like hardt og brutalt. Avliving. Kremering. Urne. Fanny kommer ikke tilbake igjen. Uansett hvor mye jeg ønsker og vil så kommer hun aldri hjem igjen. Ihvertfall ikke i levende livet. Neste gang jeg ‘ser’ henne så kommer hun i en urne. Hun skal få sove i Serrejaur sammen med Kalle. Det er jeg glad for. Hun likte seg bestandig så godt i Serrejaur, hvor hun kunne være ute hvor mye hun selv ønsket, og gå ned til Serrejaursjön å bade hvis hun hadde lyst til det. Så her får hun sin siste hvile. Det føles rett. Vakreste, vakreste Fannyen min <3 Høyt elsket og dypt savnet. Verdens beste Fanny som aldri mer kommer hjem igjen. Men som bestandig vil være med meg, hvor jeg enn går <3

emma_fanny4u fanny4u1

Første møtet med vakreste Fannyen i verden, her bare 4 uker gammel

Én tanke om “Hun kommer ikke tilbake :-(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *