På valpebesøk! :-)

Vi har helt siden i høst gått i tankene om å skaffe oss en til labrador, og har snakket med mange oppdrettere og snust på mange kull 🙂 En av de som jeg har snakket mye med (også før kullen ble født :-)) er Mona Engebretsen i Plankebyens kennel. Hun har fine labradorer med mye fart (både mora og faren til kullet er premiert i BK i jakt) og det er et spennende kull. Nå hadde jeg egentlig tenkt å vente enda en stund med å skaffe valp (sier jeg, mens jeg å andre siden likevel ordnet meg fri nesten hele desember.. sånn i tilfelle jeg ombestemte meg.. :-)), men da vi mistet Fanny så ble det endelig bestemt – det blir valp nå læll. Så i helgen har jeg og Per-Eirik vært og sett på nydelige sjokoladeboller <3<3 Den 3 desember reiser jeg nedover og henter hjem en av  jentene fra dette – hvem det blir vet jeg ikke enda da det er Mona som fordeler de etter at valpetesten er tatt. Men noen favoritter får man jo, og her kommer de 🙂

2015-11-14 14.44.09_hvitt

Dette er jenta med litt hvitt i brystet. Hun hadde en herlig dragkamp og var tøff og stadig 🙂 Nydelig hode 🙂

kvCSyeP_GUVUt8iM03fTzIKYglnUi5Mdues23_FFyUo_tjukka
Her er tjukkeberta – største jenta i kullet og hun som først inviterte til lek når vi kom opp i valpekassa første gangen:-) Hun har også en fin lek, og er selvstendig og kul 🙂

Plankebyens 14.11.15 075_dobbel
Den tredje favoritten var hun her, som hadde 2 merker 🙂 Veldig fin i leken – nydelig dragkamp, tøff og uredd og samtidig veldig enkel å belønne sosialt. Veldig søt, men hadde litt mindre ansikt en de andre to. Nydelig læll! <3

Det er jo veldig vanskelig å si hvem man liker best når man bare har en dag på seg å se de. For det første så er de jo bare 5,5 uker gammel enda og ting kan fort endre seg (de har jo nettopp begynt å ‘våkne til liv’ :-)) og så har det jo veldig mye med dagsform å gjøre. Hvem er trøttest og hvem er mest uthvilt.. Så det skal bli spennende å se hvem som blir vår. Kanskje det blir en av de andre? 🙂 Er 7 jenter i kullet + 2 gutter, så nok av jenter å ta av.. 🙂 – uansett hvem det enn blir så er jeg helt sikker på at det kommer å bli veldig bra, for var en fint kull 🙂 Mye fart i linjene (og i valpene), så blir nok mye moro med den nye frøkna vår – hvem det no enn blir! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *