Ut på tur ! :-)

Mens Emma og Per Eirik har vært på helgetur å sett på verdens søteste sjokoladeboller så har vi fått passe Lotta. Vanligvis når vi får inn nye hunder i huset så kan mine være litt sånn at de skal arrestere gjestene litt, feks så skal helst ikke gjester springe eller være for glade og ivrige. Men når Lotta kom så var det tydeligvis helt normalt og ingen grunn til å si i fra om noe. Pernille var nok litt fortørnet over at Lotta med største selvfølgelighet lå i sofaen sammen med meg, men vi ble enige om at gjestene har førsterett til de beste plassene og at hun fikk ligge sammen med meg om natta 🙂 Deilig når alt er bare er fred og fordragelighet – vi er gjerne barnepassere igjen  🙂 Her er fra turen i går, Maja, Lotta, Pernille, Lotte og Thea i skjønn forening 🙂

IMG_1391_01

I dag gikk vi tur med Gry og gutta, det er så utrolig deilig at vi enda kan bruke skogen til det fulle 🙂 Deilig å se en særdeles lykkelig Hector som springer som en liten spirrevipp mens gamlingene fort finner ut at de ikke helt ser poenget i å springe som gale hele tiden (latingan! :-)) Flash synes Maja fremdeles er en vakker gammel dame og prøve å flørte litt med henne,  og det med litt sånn ulikt hell 🙂 Noen ganger synes hun at han er litt sånn barnslig og øger, men så kan hun glimte til å flørte tilbake og leke litt, fint å se at hun fremdeles gidder å leke litt med unggutan 🙂

IMG_5511 IMG_5517 IMG_5529 IMG_5533 IMG_5535 IMG_5537 IMG_5541 IMG_5543 IMG_5550 IMG_5551 IMG_5555 IMG_5564

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *