Trening alle veier! :-)

Idag har frøken Klara fått seg sin første massasjetime 🙂 Dvs den varte jo da bare i 15 min, men deilig nok syntes hun! Man blir faktisk rimelig trøtt av å bli massert, så hun måtte ta seg en liten powernap på fanget mitt før vi gikk hjem igjen 😛 Det å få lov til å besøke hundemassør allrede nå er i grunn en god ting. Fin miljøtrening å få være oppå bord da bare deilige ting skjer med en! 😛 Litt bortskjemt er hun nok også frøken fin, men sånn er det no bare 🙂

Klara_AnneMarie

Klara_massasje

Klara_trott

Idag orket vi ikke å dra til hallen å trene, men frøken skal-vi-ikke-gjøre-nåkka-idag-?-? fikk seg en økt med musematta inne på kjøkkenet og i stua istedet 🙂 Vi har kun trent det en gang tidligere, men hun var superflink og vi fikk masse trø-på-matta, enda noen fortsatt er mere beviste enn andre 🙂 Følte at vi hadde en fin flyt med høy belønningsfrekvens så er veldig fornøyd 🙂

Igår var vi å trente sammen med klubben, og siden vi går jaktkurs så trente vi jakt 🙂 Dvs første økta vi hadde så var det bare lek med ball som stod på agendaen, men andre økta så trente vi Ut og siste økta ble med å finne posisjonen ved siden. Hun er definitivt ivrig når det gjelder alt som omhandler mat, og det er jo bra! 🙂 Vi driver dog med å jobbe opp leken siden jeg gjerne vil at ballek skal være enda bedre enn mat. Pr idag så ligger mat på toppen av belønningsstigen, så kamplek og så ball. Får jobbe litt med saken, så håper vi at ball havner øverst etterhvert, gjerne fulgt av mat og kamplek som nr 3. Vi får se hva tiden bringer, men vi jobber ihvertfall med saken! 🙂 Ball i tau er bedre enn vanlige baller, da man også kan kampe litt med de, men vi jobber med ulike baller da jeg gjerne ønsker at hun ikke skal være så veldig selektiv uten tar det som hun blir servert. Hvis Klara er enig er en helt annen sak.. 😛

Her er ihvertfall filmene fra gårdagens trening. For lekeøkta så hadde vi lånt Kaiser sine baller i snor. Ikke bestandig at hun springer etter de, men det kommer seg 🙂

Hun syntes også at det var veldig vanskelig å forlate matskåla når Anne-Britt serverer DEN gode maten! Jeg hadde jo tross alt bare pølse og karbonade i lomma 😛

Siste økt – finne posisjon ved siden. Her så må jeg bli enda flinkere til å belønne på utsiden av hodet hennes slik at hun ikke blir så bøyd. Men vi har jo veldig mange ting som jeg må gjøre da – hun er jo bare puppis enda og har langt ifra alle grunnferdigheter på plass 🙂 Det blir nok målet for i år tenker jeg. Gode grunnsteiner må vi ha 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *