For en påske! :-)

Å milde moses for en deilig påske vi har hatt! Med begge ungene, Ollie og Markus på besøk hele tiden så har det gått i kortspill, mat, kos, fliring og skiturer i deilig vær. Bedre kan man vel ikke ha det? 🙂

Mor og barn 🙂

2015 hundebilder helt på tampen håndball 530

Ettersom Thea blir 9 år denne sommeren så tok vi med pulk når vi forsøkte å gå litt lengre turer. Hun satt ikke  så lenge men tror hun syntes det var fint å få tint føtterne. Så nå skal det investeres i potesokker så de slipper det.

I pausen så satt vi Ollie og Pernille opp i pulken og surret igjen så de måtte sitte litt i ro for å få tint føtter de med. De satt besynderlig rolige begge to 🙂

2015 hundebilder helt på tampen håndball 503 2015 hundebilder helt på tampen håndball 513

Pernille har aldri frivillig hoppe opp i kjelken, men ser hun Harald komme på scootern så hopper hun fort opp bak han. Hun elsker å sitte der å se, både når vi kjører og når den stå stille. Om de får sitte på scootern så sitter hun som oftest bakerst, men her får hun sitte fremst – og nyter det 🙂

2015 hundebilder helt på tampen håndball 487

Vi jentene gikk på ski til fiskeløselva eller hva den nå heter 🙂 og satte bare Thea og Pernille opp på scootersetet (Harald og Markus hadde kjørt inn) og der satt de som prestepiker. Stakkars lille Ollie måtte varmes, ikke vant til sånn kaldvær byfrøkna vår 🙂

2015 hundebilder helt på tampen håndball 534 2015 hundebilder helt på tampen håndball 543

Fikk også nappet bestemorsungen en god del, hun så i grunn litt ut som en slik liten gatemix da hun  ankom bygda 🙂 Hun har like lettstelt pels som mor si, men litt dårlig hodehår for tiden så Markus og Melissa har fått beskjed om å nappe litt hår hver tredje uke. Veldig flink på bordet, syntes det var fint å stå ute å se og naturligvis eta litt snop 🙂

2015 hundebilder helt på tampen håndball 552

Byjenta ble trøtt av alle skiturene, bestefar også 🙂 Og ho tigg ikkje nokka assa 🙂

2015 hundebilder helt på tampen håndball 549 2015 hundebilder helt på tampen håndball 526

Så slitsomt hos ho bestemor assa 🙂

IMG_6284 2015 hundebilder helt på tampen håndball 567

Theas aller første selfie! 🙂

2015 hundebilder helt på tampen håndball 546

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *