AG trening i deilig sommervær :-)

I går lurte jeg Harald til å kjøre opp AG utstyret fra hallen til banen og dæken det var deilig å sette opp en bane. Det var imidlertid skrekkelig hardt å spinge den, itjnå kondis her i gården etter vinterdvalen altså. Pernille sprang lett i fra meg enda jeg forsøkte å sende henne godt ut i fra meg. Ja ja, det er bare en ting å gjøre i grunn 🙂

I dag møttes Inger, Gry og jeg og fikk mange fine økter. Hector som ble sånn kjappast introdusert til hjulet sist gang vi var en kort tur innom overrasket med å ha fått et godt bilde av hvordan det skal forseres. Han må ha tenkt på det hjemme tror jeg 🙂 De klarte også å ta 6 pinner slalom, godt gjort når det var løpetid-tispe, nytt underlag, ny slalom. Blir skikkelig stolt over hva de to får til altså. Her er noen bilder fra i dag, til og med Thea på snart 9 år får være med. Dog uten farta til de andre 🙂

IMG_6910 IMG_6913

IMG_6893 IMG_6900 - beskjært

IMG_6887 IMG_6891

IMG_6879 IMG_6877

Med Pernille må jeg starte med felt-hinderne, litt usikker på hvilken strategi jeg skal velge her. Om det blir type «to på, to av» eller mer «running contacts» aner jeg ikke – må antakelig snakke med noen som har drevet i gamet en stund for å skjønne slikt 🙂

IMG_6916 - Copy IMG_6919 - Copy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *