Gry og Hector er hekta!

I dag skulle Gry og jeg at vi skulle gå tur, men før turen så fikk Hector prøve muren. Han som sin mor mente at dette ikke var noe man hoppet over men sprang rundt. Men tok ikke så mange forsøkene til før vi så at han konkluderte med at det kanskje var et hinder dette å ja 🙂 Tror at «muren» er i overkant høy for kortbeinte Cairn, men enn så lenge så får den være slik den er.

Etter turen så skulle vi bare se på banen hvordan det så ut – og endte med å introdusere lengdehopp og «hjulet» til den intetanende Hector 🙂 Lengdehopp var grei skuring, men han som alle andre hunder jeg har sett starte med hjulet mente at det var mange måter å ta det på 🙂 Men her er han i alle fall i fint svev, neste gang skal vi ha med onkli kamera 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *