VOM Dog Run

Vi har hatt en flott dag på Villmarksmessa og vært hjelpe-personell for VOM Dog Run. Og faktisk også deltatt under løpet selv om det skal sies at vi bare gikk da. Lille Luka er jo ikke så gammel så da tar men det i sånn passelig tempo 🙂

Vi fikk flott trøye og hunden fikk sånn reisematskål med VOM Hundmat i når de kom til mål – og vi fikk ICE Bug buff og sågar medalje! 🙂  Veldig artig happening og dag selv vi har litt sånn vondt-i-fotan akkurat nå 🙂

Etter arrangementet var ferdig så husket vi på å trene ligg/sitt og bli ettersom vi kjører en utfordring oss i mellom i 50 dager! 🙂 Her er Spice Girls (Hilde og jeg gikk som lag og teknisk leder fikk velge lag-navnet :-))

PS, felledekk/sitt treningen gikk veldig fint i dag, tror de var litt slitne av «festen» 🙂

13321772_10154225388602387_7981706977217588920_n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *