Agility Rombakken 16.06.2016

Da har jeg endelig fått sett NTBK sitt klubbhus og anlegg i Rombakken. Milde moses så flott de har laget det der! Kjempefin bane og klubbhus! Gry og Hilde var med som støttekontakter og sørget for både bilder og film. Og Luka da:-)

Luka

Vi debuterte i Agility og det endte med vår første disk.  Iflg de som har gått noen runder før så sies det at det vil ikke være den siste! 🙂

Jeg stresser og styrer slik før start at Pernille forsøker etter beste evne å dempe meg med å bli veldig rolig og opptatt av at det var noe veldig godt i belønning-bøtten utenfor. Med det resultat at jeg ble enda galere. Føltes litt ut som om skuldrene var så høye at jeg mistet hørselen! 🙂  Men vi kommer igjennom banen på et vis, hun velger å springe utenfor «Mønet». Hvilket ikke er så rart ettersom vi ikke har fått mulighet til å trene dette ettersom vi fikk det ferdigstilt nå nettopp. I grunn takknemlig for at service teamet ikke rakk å filme for det var liksom ikke sånn god-følelse løp for oss dette 🙂

I agility hopp klasse 1 gikk det mye bedre, i alle fall var følelsen mye bedre. Da forsøkte jeg å holde fokus på oppgaven og de skrave rutinene jeg har –  så da var litt lettere for Pernille å få gjort sin jobb.

Under briefingen danner jeg meg et bilde av hva jeg skal gjøre underveis, men å ha en tanke for noe er ikke nødvendigvis helt det samme som å klare å gjøre det 🙂  Det går greit helt til vi kommer til slalomen. Istedet for at jeg skulle vente litt på henne og forberede henne til at nå er det slalom etter tunnelen, så er jeg alt for sein i byttet og setter i grunn ræva i veien for henne. Usj! 🙂 Men det var artig lell, tok sågar et blindbytte (rekker det bare såvidt, må få opp farta om jeg skal leke mer med slikt assa) Det var jo artig at vi faktisk fikk til uten å trent noe særlig på det. Flink hund, tullat fører! 🙂

Her er fra premie-utdelingen i agility hopp, Ragnvald og Yksi ble vinner og tok napp i klasse 2 Agility hopp så stort Grattis til de! Per Eirik ble som oss diska i AG men 2 plass i Agility Hopp klasse 1. Men vi gir oss ikke med dette, det kommer garantert nye muligheter ila sommern 🙂

Fotograf Gry Lise Elstad

2016 Ragnvald Agility

2016 PerEirik Agility 2016 Pernille Agility

Stakkars Thea måtte være hjemme, så hun måtte få være med på bildet hun også. Lurte litt på om det var derfor Pernille syntes det var litt skummelt. Hun kunne faktisk ikke tisse før etter at begge løpene var unnagjort (dvs jeg var normalisert) Man setter ikke ned rette-tøtta når det er fare på ferde nemlig 🙂

AG Thea og Pernille

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *