Ut på tur! :-)

I helga har vi vært på NKK i Tromsø, og det i skikkelig skitvær! Regn, vind og kaldt omtrent hele helgen. Jeg giddet ikke å stille noen lørdag ettersom de har det de trenger nasjonalt.

På NKK ble det «bare» Excellent på begge to. Hector  er fremdeles en skranglete tenåring og det hjalp absolutt ikke noe at han var hardt nednappet. Ei heller at jeg fremdeles ikke har skjønt hvordan det skal gjøres 🙂 Lyspunktet må være at dommeren kom etter å sa at «han her kommer til å bli virkelig flott, han må bare modne seg ferdig» 🙂

Pernille er så laber for tiden at jeg går rundt å bekymrer meg for at hun kan være i dårlig form. Skal måle feber i et par dager bare for å forsikre meg at ikke hun har det, men mest sannsynelig er det sikkert bare at hun tror hun venter seg fantasi-valper etter løpetiden. Jenter altså! 🙂

Her er kritikkene

19.06.2016 NKK Tromsø, Åpen klasse Ecxellent, konk 2, dommer Petter Fodstad

Trivelig men uferdig. Bra hodet og uttrykk. Bra hals, bra skuldre. Savner masse i kroppen. Står bra på bena. Velbåret hale, bra bakben, utmerket pels men kunne ha vært trimmet bedre til utstilling. Trenger tid for modnes.

IMG_7262

19.09.2016 NKK Tromsø, championklasse, Excellent, konk 1, dommer Petter Fodstad

Kraftig tispe, bra størrelse. Noe runde øyer, bra ører. Aningen løs i front. Stram overlinje, velbåret hale. Beveger seg bra fra siden. Trang bak, bra pels.

Men, til tross for skitvær så var det en veldig trivelig tur. Hector er en drøm å ha med seg og blir alltid godt mottatt av hele Bekkfarets Caravan club! Han glir liksom rett inn uten noe tull og tøys. Det virker også som han synes det er fint å være med på tur, bolser seg i senga  – og har fulgt nøye med i nabo-bobilen der snerte pudle-frøkner bodde 🙂

Thea, Hector og Pernille

Ettersom Thea ikke fikk komme ut under showet var det hun som fikk prøve Smeller i dag. Hun fikk skryt av å være en veldig avbalansert og konsentret dame – og at det vistes at hun hadde fått jobbet med luktdiskriminering før. Thea på sin side digget denne aktiviteten, pølse-bitene strømmet jo på! Hadde vært veldig morsomt å gått et slikt kurs, men vi får se hva vi rekker ila året 🙂

Smeller Thea

Var litt artig med det at hun var for stutt til å klare å plukke snopet uten å måtte trå på brettet. Det er nok ikke alle som ville syntes at det var helt trygt men Thea lot seg aboslutt ikke affisere av det 🙂

Det ble alt for korte turer i helga, men her er no i alle fall Ellen med hele hurven. Bare bittelitt surr i linene 🙂

13435475_10201918856050606_9146334248158043588_n

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *