JIPPI – Rally og fin teamfølelse i pessregn! :-)

Søndag dro Hilde, Emma og jeg til Senja for å gå Rally konkurranse. Hilde og jeg var skikkelig bæsat i bilen bortover, regn og hustrig vær og usj og æsj assa :-) Vi klarte sågar å kjøre forbi Senjas klubb-lokaler og var på tur  ut i huttiheita. Vi skjønte heldigvis at vi måtte snu, så med litt fnistring var vi på rett kjør igjen :-)

Når vi ankommer så møter vi en lykkelig Anne Britt som hadde gått en megafin LP1 prøve og de kan nå titulere seg med LP1! GRATULERER!! Vi skulle ta et stilig bilde av ho, men som vanlig var det litt sånn armer og bein når vi er på tur så dette er resultatet jeg hadde på kameraet :-)

IMG_8159

Etter besiktelsen så er vi alle enige at banen er fin og grei. Jeg har imidlertid en bekymring i magen, og det er om Thea vil sette og legge seg helt ned når det er så vått. Hun har ikke mot å være ute i regn og søle, men å sitte eller ligge gjør helst ikke gamle damer nemlig :-)

Det blir til at jeg må gjøre et par øvelser oppatt og se henne litt ekstra flirfult i øyene for å si «jo da min gamle venn, du må helt ned med ræva»:-)

Emma får en litt oppstressende start, men takler det fint – i alle fall sånn sett utenfra da :-)  Det er fint å se at Lotta er seg selv og går lystig ved Emmas side.

Hilde og Lotte går et helt supert, det er så forbaska deilig å se at Lotte som syntes det var så vanskelig på konkurranser nå går med full konsentrasjon som om det er bare de to i hele verden. Hærlig!!

Når det de siste 4 plassene ropes opp så står enda Bardu Hund ekvipasjene å venter. Lotta stikker av med 4 plassen og 1 Premie — Gratulere!! Bare en til nå så kan Lotta titulere seg med RL1!!  Thea blir klassevinner 3 også med 1 premie. Samme sum som Lotta, men vi hadde litt bedre «forbrukt tid». Thea har nå fortjent sin mellomtittel RL1.

IMG_8163

Klassevinner 2 fikk vi ikke med oss for vi så bare Hilde som virkelig ikke så ut som en vinner men heller «wtf, hva skjer?!!!» GRATULERE TIL KLASSEVINNER1 med 1.premie og direkteopprykk Hilde og Lotte!! Vel fortjent!! 

RAlly Senja Thea

4 Bardu Hunder ekvipasjer med 1.premier. Det var gøy det!! :-)

 

IMG_8173

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter