Milo, ut på tur og aldri sur! :-)

Milo har vært på overnatting i Tana – da sov de ute på reinskinn i soveposer (!), ved utepeisen, med full fyring.  Frem til 2 om natta knurra han mistenksomt ut i mørket, men da slokna ho mor sjøl:-) I tretida begynte han å spise på gutta sine reinskinn, så da slapp de likesågodt å sove mer. Spennende natt for alle:)

Milo er en skikkelig heldiggris som får være med på slike spennende ting altså!:-)

Processed with Snapseed.

fullsizerender-5

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

De nye møblene er godkjente! (han har god balanse den karen der altså!) Men så kom nabokatta inn og da skjedde det et lite ehm «arbeidsuhell» – det kan altså ikke lukte katt av de assa! hmfr! Litt dumt at man har sånn overvåkne søstre som får med seg alt men blir takk og lov tilgitt for ting som skjer i affekt og alt annet faktisk :-)

fullsizerender-1 fullsizerender-2 fullsizerender-3 fullsizerender  img_5646

Milo er velkommen på gamlehjemmet, og blir alltid med som muntrasjon til bestemor/oldemor. Godbiter og småprat forstår de seg godt på. Lagt seg helt inn her. Luringen:-) Tenker at lille Milo er veldig heldig som fikk lov å få Linda som sin mamma :-)

fullsizerender-2 fullsizerender-1

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter