Artig artig :-)

Så morsomt å gå online-kurs men rekker jo ikke å trene så ofte! Nå har vi imidlertid vinterlagret bobilen så håper det blir noen helger hjemme så vi får leke oss mer med øvelsene vi får utdelt :-)

Her er ei økt med bøyd tunnel, filmen viser mest bare når det går ok men vi rotet en god del også. Feks så takler hun ikke at jeg springer etter og videre forbi om hun selv ikke har kommet seg inn i tunnelen så her må trenes :-)

Her trener vi «UT» kommando, vi har ikke jobbet noe særlig med det men det går sånn tåelig ok. Hadde en plan inne i hodet mitt men følger den ikke, feks så skulle jeg absolutt ikke blande inn «hopp» kommando når «UT» er så nytt og skjørt enda men jaggu gjør det likevel. Faken ikke lett å være hund altså :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter