Bardu Hund arrangerer Rally-Lydighetskurs !

Helgen 17-19 mars kommer Roger Frediksen til innlandet for å kjøre Rally lydighetskurs! Kurset vil ha hovedfokus på klasse 2 og 3 øvelsene. Kurset vil foregå innendørs.  Mer om Rally lydighet kan leses på http://www.rally-lydighet.com/

Litt om Roger; Utdannet Rallylydighetsinstruktør og godkjent Rallydommer i NRL og NKK. Konkurrerer aktivt i Rallylydighet, Lydighet og Bruks. Har 2 hunder, hvor den eldste, Xena, har championatresultater i både Rally og i Lp, samt konkurrert i klasse B spor. Aussien Blue er i Elite Rallylydighet og klasse 2 Lp og C-spor.

Som aktiv dommer har jeg vært med det siste året å utarbeidet det nye Rallylydighetsregelverket, som nå er til høring hos NKK.

Roger

Litt om kurset
Dette er et 12 timers helgekurs fordelt 2 timers teori fredag, 6 timer lørdag og 4 timer søndag. Kurset er rettet mot Rally lydighet klassene 2 og 3.

Pris
Medlemmer 1200,-
Ikke medlem 1500,-
Observatør 600,-

Prisen er inkludert kaffe/te. Teori og praksis vil foregå innendørs i Bardu Hund sine lokaler midt på Setermoen. Det vil være mulig å ha med seg bur slik at hundene kan få ligge innendørs. Påmelding sendes til post@barduhund.com og er økonomisk bindene. Dersom det er noe dere lurer på så ring Tone på 90606033:-)

Her er Hilde, Roger og meg på fjorårets siste Rally konkurranse 🙂

RAlly Senja Thea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *