Årets navn er Emma Lisa Karolina Nordberg! :-)

På fredag var det årsmøte i Bardu Hund. Det ble en veldig koselig kveld på alle mulig måter. Både Lotta og Pernille fikk gratulasjoner og gavekort for sine nye championater i det herrens år 2016. En trivelig tradisjon som klubben har hatt i mange år. I tillegg fikk Emma og jeg med flere gavekort for innsatsen ila året. Vi føle vel at vi ikke trenger det for å få lov å bidra i klubben i vårt hjerte, men det fikk vi altså 🙂 Året 2016 har vært et veldig aktivt år og det skal styret ha mye ros for. Å tørre å hoppe kan være skummelt av og til, men Bardu Hund styret tok sats å hoppet modig ut i det meste av forslag som kom opp. Kloke avgjørelser har gjort at man lander med stil og det har vært «full fest» i lille Bardu Hund 🙂

Klubben har også en artig tradisjon og det er Årets navn – og den tittelen gikk til fantastiske dyktige og arbeidsjernet Emmet Lisa Karolina Nordberg!!! GRATULERE min venn! 🙂 Den prisen fortjener du virkelig!

16999223_10155018360702387_4246562533727294562_n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *