Triks&Tøys Adventskalender – HJELP OSS! :-)

Siden det herrens år 2009 (!) så har vi hatt adventskalender-triks hver dag og håper vi klarer å få det til i år også. Målet er at man ikke skal glemme alt av hundetrening i mørketiden, men kose oss med litt sånn tull og tøys :-) Vi drømmer dermed at alle våre hundegale venner sender oss inn bilder eller videosnutter av triks (primært)  utført av hund.

For inspirasjon så kan man søke på kategori «Utfordring – Triks» på vår blogg – da får man opp alle triksene som ble vist fra tidligere år (i alle fall de nyeste)

Reglene er enkle:

  • «Rare» og totalt unyttige triks er særdeles ønskelig
  • Samme hund kan ikke ha vist samme triks på DD bloggen før, men det er absolutt lov at ulike hunder kan vise samme trikset. Det er jo ikke så lett å finne ut hva man kan trene på, poenget er i bunn og grunn bare at så mange så mulig har det litt artig med sin hund i adventstiden :-)

Så PLEASE send inn bidrag til oss så vi klarer å ha minst ett triks pr dag fram til julaften! :-) Ha en vannvittig barnslig adventstid med din hund! :-)

Her er ett fra i fjor¨

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *