Adventskalender

Ettersom Emma og jeg har flust opp på jobben så velger vi å ikke kjøre vår koselige adventskalender tradisjon. Litt trist ettersom den har vært fast hvert år siden det herrens år 2009 men så er det bare. Dersom noen har morsomme triks filmer/bilder så send de gjerne, det hadde vært veldig trivelig om det kom inn noen morsomheter i adventstiden:-)

Her har vi en nykommer i klubben som mener å ha funnet ut hvordan man trener «boksen», ikke gamle karen men superflink! 🙂

IMG_E0911

Luke 24! Otto og Kaisa

Beklager, men med alt besøk og julestria så glemte vi å legge ut i går. Men her kommer de;

Når mamma bare vasker (tror no hun drikker litt vin egentlig:-)) så har Otto funnet ut at man bare må underholde seg selv 🙂

Ettersom det er jul så kjører vi på med en til. Møt Kaisa, en snart 16 (!!!) år gammel Cairn Terrier dame som prater lystig:-)

Luke 23 – Luka lille tyven:-)

Luka er for meg den vakreste storpuddelen «ever», rett og slett lekker. MEN hun er også en av de største tjuvradden jeg har møtt:-) Hun stjeler som en ravn og det med ingen skam:-) Det er faktisk veldig moro å se henne «in action», kjapt og særdeles elegant kan hun finne på forsyne av godbit-lageret eller ta mat fra bord eller benker. Man kan rett og slett ikke annet enn å flire av hva denne unge vakre damen kan finne på:-)

Her er Lukas triks, hvorfor gå på kjøkkenet å drikke fra skål når man man stjele vann (av alle ting) fra bordet:-)

Luke 19 – Pernille grave sjø :-)

Begynte som med Thea, først klikket vi noen potetargets, så noen frivillige ligg. Tanken var så å presentere target slik at hun la en fot over en annen. Men ting skjer ofte litt for fort med Pernille og hadde på «no time» et annet artig triks. Nemlig grave:-) Man får av og til bare ta det man får 🙂

Hovedutfordringen til Pernille var å holde avstand til meg, hun ville helst «peke» på meg. Det er nemlig ett av hennes gamle triks å «peke» hvor Pernilles mamma er:-)

Luke 18 – Thea, nå er det nok assa!:-)

Det fine med å trene triks, det trenger faktisk ikke å bli det man først planla:-) Tenkte jeg skulle få Thea til å legge en labb over en annen, men hun har jo så stutte føtter hi hi:-) Det ble «Nå klasker jeg labben ned altså!» 🙂 Det var fort gjort å trene inn, utfordringen lå i at hun skulle forbli liggende. Hun hadde veldig lyst til å komme seg opp i sittende – eller stående (hun trodde nok et øyeblikk at hun skulle gjøre et triks fra i fjor, nemlig stå på tre bein)

Her er hun min deilige gamle dame, alltid ivrig på å tjene seg noen godbiter eller tørre for-kuler 🙂