Luke 18 – Thea, nå er det nok assa!:-)

Det fine med å trene triks, det trenger faktisk ikke å bli det man først planla:-) Tenkte jeg skulle få Thea til å legge en labb over en annen, men hun har jo så stutte føtter hi hi:-) Det ble «Nå klasker jeg labben ned altså!» :-) Det var fort gjort å trene inn, utfordringen lå i at hun skulle forbli liggende. Hun hadde veldig lyst til å komme seg opp i sittende – eller stående (hun trodde nok et øyeblikk at hun skulle gjøre et triks fra i fjor, nemlig stå på tre bein)

Her er hun min deilige gamle dame, alltid ivrig på å tjene seg noen godbiter eller tørre for-kuler :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter