Thea mitt lille hjerte:-)

Thea var naturligvis også med på Rally konkurranse, ettersom hun er i klasse 3 så var hun sist ut. Jeg må antakelig ha brukt opp kruttet på å kave meg opp med Ollie og Pernille for hadde lite erindringer om hvordan Thea hadde gått «programmet». Det er som hun innimellom blir litt avglemt for hun er så fantastisk enkel å ha med å gjøre.Man kan liksom stole på Thea, hun blir ikke sviske i ringen eller finner ikke på å bjeffe på en «skummel» hund, hun er bare totalt ukomplisert og utrolig snill og grei. Det er bare å ta henne med å gå banen liksom:-)  Så mens jeg enda er rørt over at Pernille vant sin klasse så skjønner jeg at lille snille Thea må ha gjort det bra hun med. Vi blir liksom ikke ropt opp. Når jeg skjønner hun også har vunnet sin klasse så blir jeg rørt og litt skamfull over at jeg ikke fikk med meg at mitt lille hjerte faktisk har gått et supert løp. Thea fikk 196 poeng, bare ett skarve poeng unna direkteopprykk til elite (noen må ha tenkt feil fordi det står faktisk direkte opprykk og nydelig!! på kritikken hennes:-))

Mitt lille hjerte <3

thea s IMG_2529

På lørdag går det som med Pernille, det blir disk. Jeg må gi hundene mat altså, eneste Thea tenker på er nok de godbitene i skåla midt i bana:-) Må skjerpe meg assa!:-)

Søndag har hun fått mer mat så da går det litt bedre å forsere momentet «fristelse», men dog bare litt 🙂 Hun synes det er veldig vanskelig å gå rett mot skålen og så bli kommandert ned i ligg, så det må vi trene på altså. Det holder til en 3 premiering og nummer 7 i klassen.

Selv om gammel-jentene slet litt med momentet fristelse de to siste dagene så var det en veldig trivelig helg. Vi spiste og koste oss veldig. I tillegg var det veldig trivelig atmosfære ringside og så deilig at det ble så flott vær søndagen. Artig at det var ordnet med premier også når man disker, velkomstgave fikk vi også – ølpølse! 🙂 Supert arrangement så well done til Narvik gjengen! 🙂 Og så er det alltid veldig hyggelig å være på tur med Hilde, Lotte og Luka – det gjør vi gjerne igjen!:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *