To Much Pernille!:-)

På Bardu Hund sin prøvehelg så blir det to deilige disker på Pernille, kanskje ikke akkurat lekker-disker men nesten i alle fall. Det er litt synd at jeg ikke har video av løpene for det hadde vært veldig gøy å se henne gå i ringen.

Merket allerede når jeg var å hentet Ollie og Thea til sine løp at Pernille var «on fire». Hun satt som en påle og så litt sånn smågal ut mens øyene sa «er det faen ikke min tur snart!» 🙂

Når jeg henter henne så går oppvarmingen som smurt, men i ringen så merker jeg fort at hun girer seg opp for mye å få med seg alt jeg sier og gjør:-)

IMG_7825

Hun går med trøkk og attitude og det var så gøy å gå med henne selv om hun var i villeste laget. Det er veldig sjeldent jeg virkelig koser meg når vi er innenfor ring-båndene men nøt faktisk hvert sekund med både Ollie og Pernille. Så gøy når Pernille er så ivrig at hun glemmer miljøet rundt seg. Så får vi bare jobbe videre med å klare å utføre alle momenter selv om vi er i overkant gira:-)

Søndagen var det kjegla som felte oss, vår favoritt øvelse faktisk. Kjegla sto etter en «sti» av skilt og Pernille sprang som faken opp til et skilt og sto nydelig og skråsikker på at det måtte være rett:-) Artige fantastiske Pernille 🙂

IMG_7832IMG_7840IMG_7849 IMG_7850

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *