Vi har tatt litt treningsfri, både fordi Ollie har løpetid og fordi det er så nyyydelig vær at vi bare måtte dra til fjells. Herremin så nydelige dager vi har hatt, både to og firbeinte. Ollie har kost seg med å rulle i snøen og få springe litt løs morning og kveldene. På dagtid har hun stått i bånd for vil ikke hun skulle dra avgårde for å finne seg kar. Hun møtte en høy og kjekk husky som hun flørte vilt med, rimelig sikker på at om vi møter han neste helg så får han kjeft om han titter like lystent på henne 🙂

 

Etter å ha tatt noen bilder i helga så blir det trimming av pels på Ollie bollen – hun ser mest ut som et lite skogstroll. Thea på sin side trenger i grunn bare å få fikset lårene og få fram øyene litt bedre 🙂

Stakkars Thea som helst vil ligge i solstolen alene – Ollie flytter seg fra sin og presser seg oppi 🙂

20220313 Ollie og Thea 20220313 IMG_0307 IMG_0369

IMG_0389 IMG_0333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *