Valpepakke

Jeg rekker ikke å blogge for tiden, er rett og slett hardt å være småbarnsmamma 🙂 Men må vise hva snilleste Kari-Anne og Roy sendte med i valpepakken. Ikke bare var det masse stæsj i fra både RC og Agria med to valpepledd, termometer, flott Agriabok for å ha alle papir med mere.

Kari-Anne hadde også sendt med to par sokker, vanter og lue (som jeg har brukt hver dag siden vi kom hjem, looooove it! ) Sokkene kan jeg ikke gå å flotte meg med pga av det er noe som har små skarpe valpetenner. Må rett og slett vente med å bruke de til jeg er sikker på at ikke Fredrikke henger fast i de 🙂

I tillegg hadde Ruth sydd og brodert den fine Cairn vesken for å ha med trimmeutstyr og stæsj på tur. Fader rullan for fine folk altså! Jeg er en heldiggris! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *