Fredrikke – rakkarvalpen

Det er alt for lenge siden vi har hatt valp i huset og lille Fredrikke har virkelig laga feststeming i huset. Hun er i samme gata som Pernille var som valp, men hun sover heldigvis noen dupper ila dagen.

Margebitingen er i helt Pernilles stil, samme med farten og iveren hun har. Det er dager der jeg kjenner på at jeg kanskje er litt for gammel for dette, men så er hun jo så jævlig søt når batteriene er på tur å tømmes at det glemmes lett.

Det føles ut som om vi er på tur å kjenne hverandre bedre, hun er for øyeblikket uredd og dumdristig. Hun har veldig god kroppskontroll og spretter overraskende høyt når man tenker på hvor liten hun enda er. Hun er veldig smart og oppmerksom, får med seg alt som skjer. Perfekt i treningen men dog ikke om man har lyst til at hun skal sove mer enn 4 minutter 🙂 Hun må ha veddløpshest gener i seg for makan hvor hun rask hun er det lille nurket.

Mennesker er det best hun vet, det er steike umulig å gå dersom hun ser noen personer. De må hilses på for enhver pris. Har faktisk fått noen nye bekjentskaper pga av henne 🙂

Hun har ei partyblære som mange valper drømmer om. Sover hele natten igjennom – selv de gangene hun sovner tidlig. Tisser kun i Bekkfaret 14 enda, men vi drømmer om at hun en dag kan tenke seg å tisse andre plasser også 🙂

Fredrikke har allerede krøpet godt inn i hjertene våre og er dypt elsket – selv om vi kanskje kan ha fått noen grå hår av henne allerede:-)

Her er noen bilder av lille raketten vår:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *